8UAAAgJ28OA-960 (1)
5/5

სააღდგომო ფუნთუშა “ბაჭია”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

კულიჩის ( პასკის ცომი)

წითელი მოცხარი ან ქიშმიში გასაფორმებლად

1 კვერცხი გათქვეფილი 1 სუფრის კოვზ წყალში

კულიჩის რეცეპტები წაიკითხეთ აქ 

მომზადების წესები :

კულიჩის ცომი დავყოთ დიდი,საშუალო და პატარა ზომის გუნდებად.

დიდი ზომის გუნდით გავაკეთოთ ბაჭიას ტანი.

საშუალო გუნდით გავაკეთებთ თავს და ყურებს,ხოლო პატარათი კუდს.

ქიშმიშით ან მოცხარით გავუკეთოთ თვალები

ფუნთუშები დავაწყოთ ღუმელის ტაფაზე,გადავაფაროთ,დავაცადოთ ამოსვლა,ფუნჯით გადავასვათ კვერცხი და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 15 წუთი.

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ჩიაბატა – იტალიური პური ხრაშუნა კანით და დიდი ნასვრეტებით

ინგრედიენტები : 300  მლ ცივი წყალი 500 გრ.ფქვილი 24 გრ.ცოცხალი საფუარი ან 8 გრ.მშრალი საფუარი 50 მლ.ზეითუნის ზეთი ან ზეთის ხილის მარცვლები იტალიური სუნელების  ნაკრები

ცოცხლად შენახული ფეიხოა ნიგვზით და თაფლით

ინგრედიენტები : 1 კგ ფეიხოა 1 ,200 კგ.შაქარი  ან თაფლი 1/4 ლიმონი ნიგოზი გემოვნებით ( სურვილისამებრ) მომზადების  წესები : ფეიხოა გავრეცხოთ ,მოვაჭრათ  ზედა ნაწილი თავი ,გავამშრალოთ.

ფრანგული ბაგეტი

წაიკითხეთ,თუ როგორ უნდა გამოვაცხოთ ფრანგული პური სახლის პირობებში. ინგრედიენტები: 350 მლ. წყალი 500 გრ. ფქვილი 6 გრ. საფუარი 0,5 ჩაის კოვზი შაქარი 0,5 ჩაის კოვზი

პიტა- აღმოსავლეთური პური

თუ თქვენ ეძებთ ქუჩის შაურმის ან ჰოთ-დოგის ალტერნატივას, სცადეთ პიტა, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ნებისმიერი გულსართით.  პიტა ბრტყელი პურია. მას  იყენებენ ქუჩის საკვების ალტერნატივად, სენდვიჩების, ღვეზელების

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here