CHakapuli-iz-baraniny-po-gruzinski1-e1531801385336
5/5

როგორ მოვამზადოთ ჩაქაფული ღვინის გარეშე

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

2 კგ.ბატკნის ხორცი

5 კონა წიწმატი

ტყემალი ნახევარკილოიანი ქილით

6 კონა ტარხუნა

რამოდენიმე ღერი პიტნა სურვილისამებრ

4 კონა ქინძი

4 კონა მწვანე ხახვი

250 მლ.წყალი

1 მწვანე წიწაკა

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

ყველანაირი მწვანილი დავჭრათ წვრილად.

წვრილად ვჭრით მწვანე ხახვსაც.

დაჭრილი და გარეცხილი ხორცი  მწვანილებთან ერთად ფენა – ფენა ჩავაწყოთ ქვაბში. ფენებს შორის  მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა.

ხორცს დავასხათ 250 მლ.წყალი ,წამოვადუღოთ,ცეცხლს დავუწიოთ და მოვხარშოთ. როცა ხორცი ნახევრად მოიხარშება,შემდეგ ჩავამატოთ ტყემალი.

მზა კერძი ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი და გადმოვდგათ.

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here