0cee287464d56f3540721f496b18a998
5/5

ყაბაყის ბლინები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

2 ყაბაყი

2 კვერცხი

1 ჭიქა რძე ( ჭიქა 200 მლ.)

1 ჭიქა ფქვილი

0,5 ჩ.კოვზი მარილი

შავი პილპილი გემოვნებით

2 ს.კოვზი ზეთი

შიგთავსი:

100 მლ.არაჟანი

100 მლ.მაიონეზი

ნახევარი კონა კამა

2 კბილი ნიორი

მომზადების წესები :

ყაბაყი ჯერ გავთალოთ და მერე  დავაბლენდეროთ,შევურიოთ კვერცხი,ზეთი,ფქვილი,მარილი,შავი დაფქული წიწაკა და ფქვილი.

გახურებულ ტაფას მოვუსვათ ზეთი,დავასხათ ერთი ჩამჩა ბლინების ცომი და შევწვათ ორივე მხრიდან.

არაჟანი და მაიონეზი ერთმანეთში გადავურიოთ,დავუმატოთ გახეხილი ნიორი და   წვრილად დაჭრილი კამა.

შიგთავსი წავუსვათ ბლინებს და გადავახვიოთ.

რჩევა: თუ ყაბაყი ქორფაა,მაშინ შეგვიძლია არ გავთალოთ.

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

სვანური ხაჭაპური

ინგრედიენტები : ფქვილი 500 კგ საფუარი 5 გრ წყალი 250 მლ ცოტა მარილი შიგთავსისათვის: 400 გრ.სვანური სულგუნი 250 გრ.იმერული ყველი ან 700 გრ.სვანური ყველი ნარჩვი

ქართული პური – შოთი

ინგრედიენტები : 2 კგ ფქვილი 20 გრ.საფუარი 1 ლ.თბილი წყალი 30-40 გ.მარილი მომზადების წესები : დიდ თასში ჩავყაროთ 2 კგ.ფქვილი,შუაში გავუკეთოთ ჩაღრმავება ,ჩავასხათ თბილი წყალი,ჩავყაროთ

კომშის ცუკატი – არომატული მშრალი მურაბა

ინგრედიენტები : 1 კგ.კომში 1 კგ.შაქარი 500 მლ.წყალი 1 ლიმონი. მომზადების წესები : კომში კარგად გავრეცხოთ,გავთალოთ,1.5 სმ სისქის რგოლებად დავჭრათ . ყოველ  კომშის რგოლს ამოვაჭრათ

კომშის ტორტი

ინგრედიენტები : 6 კვერცხი 6 ს.კოვზი შაქარი 6 ს.კოვზი ფქვილი 1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი( თუ კარგი ღუმელი გაქვთ,გამაფხვიერებელი არ უნდა) შაქრიანი ვანილი მწიკვი მარილი   მომზადების

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here