kabachki-v-klyare
5/5

შემწვარი ყაბაყი კვერცხით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები  :

500 გრ ყაბაყი

100 გრ.ფქვილი

150 გრ.საფანელი ან მჭადის ფქვილი

1 კვერცხი

1 ჩ.კოვზი მარილი

0.5 ჩ.კოვზი შავი დაფქული წიწაკა

100 მლ.ზეთი შესაწვავად

რაჟნის სოუსი :

150 გრ.არაჟანი

3 კბილი ნიორი

კამა ან ოხრახურში( შეიძლება მიქსიც)

 

მომზადების წესები :

გარეცხილი ყაბაყი დავჭრათ ნაჭრებად და დავამარილოთ.

კვერცხს შევურიოთ ცოტა მარილი და შავი დაფქული წიწაკა.

პარკში ჩაყაროთ ფქვილი,დავაყაროთ ყაბაყის ნაჭრები და ამოვსვაროთ.

ფქვილში ამოსვრილი ყაბაყის ნაჭრები ჯერ ამოვავლოთ კვერცხში და შემდეგ საფანელში ამოვსვაროთ.

ყაბაყები შევწვათ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან.

ოქროსფერი ყაბაყები მივირთვათ არაჟნის  სოუსთან ერთად.

არაჟანში ავურიოთ დაჭყლეტილი ნიორი და დაჭრილი მწვანილები.

 

 

 

2+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here