ქათმის კატლეტები ყაბაყით ყოველთვის ფაფუკი და ნაზი გამოდის, თუ კვერცხის ნაცვლად კატლეტს დავუმატებთ გახეხილ ყაბაყს.
ინგრედიენტები :
300-400 გრ.ქათმის ფილეს ( ან ნებისმიერი) ფარში
1 ცალი ყაბაყი,დაახლოებით 200 გრ.
2 კვერცხი
1-2 ს.კოვზი მანანის ბურღული
0.5 ჩ.კოვზი მარილი
პილპილი
ზეთი შესაწვავად
მომზადების წესები :
ყაბაყი მსხვილ სახეხზე გავხეხოთ,გამოშვებული წვენი გადავაქციოთ.
ფარშს შევურიოთ მანანის ბურღული,ყაბაყი,მარილი,პილპილი,ავურიოთ და 10-15 წუთი გავაჩეროთ,რომ მანანის ბურღული გაჯირჯვდეს.
სველი კოვზით ამოვიღოთ ფარში ,მოვამზადოთ კატლეტების ბურთულები,ამოვსვაროთ ფქვილში და გაცხელებულ ზეთში ორივე მხრიდან შევწვათ.ეს ყაბაყის კატლეტები ძალიან გემრიელია !
0