barabibaaivoi
5/5

ცხვრის ხორცი კომშით – ქართული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1200 გრ.ცხვრის ხორცი

180 გრ.ხახვი

1 კგ. ტკბილიკომში

1 ს.კოვზი შაქარი,გვჭირდება თუ კომში ტკბილი არ არის.

1/2 ჩ.კოვზი დარიჩინი

1 ს.კოვზი ერბო

მარილი და  ქინძი გემოვნებით

მომზადების წესები :

მსუქანი ცხვრის ხორციგავრეცხოთ,დავჭრათ,დავასხათ ცხელი წყალი და მოვხარშოთ.ხარშვის პერიოდში მოვხადოთ ქაფი.

ცალკე ტაფაზე მოვშუსოთ ერბოში ალყად დაჭრილი ხახვი,ზემოდან დავაწყო გათლილი და ნაჭრებად დაჭრილი კომში,დავასხათ ცოტა  ნახარში და მოვხარშოთ.

სანამ კომში და ხახვი მოიხარშება, ამასობაში ცხვრის ხორციც  დარბილდება.

ხორცი,ხახვი და კომში გადავიტანოთ ერთ ქვაბში ,მოვაყაროთ მარილი და მიხაკ-დარიჩინი. კერძს  მომზადების დასრულებამდე შეგვიძლია მოვაყაროთ ქინძიც.

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყაბაყის ბლინები

ინგრედიენტები : 2 ყაბაყი 2 კვერცხი 1 ჭიქა რძე ( ჭიქა 200 მლ.) 1 ჭიქა ფქვილი 0,5 ჩ.კოვზი მარილი შავი პილპილი გემოვნებით 2 ს.კოვზი ზეთი

კულიჩი ( პასკა) – უკრაინული სამზარეულო

აღდგომის სუფრის მთავარი გმირი არის შესანიშნავი, სურნელოვანი, ლამაზი და  გემრიელი სააღდგომო კულიჩი ! რეცეპტის ავტორია შეფ – მზარეული,კონდიტერი ელიზაბეტ გლინსკაია,რომელიც გვასწავლის კულიჩის( პასკა) მომზადებას ფრანგული ბრიოშის

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here