Без названия
5/5

როგორ მოვამზადოთ ფორთოხლის ჩიფსი ტორტებისა და ნამცხვრების გასაფორმებლად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

4 მანდარინი

100 გრ.შაქარი

მიხაკის ბუტკოები

4 დარიჩინის ჯოხი

 

მომზადების წესები :

ღუმელი გავახუროთ 130 გრადუსზე.

გარეცხილი ფორთოხალი დავჭრათ ალყა-ალყად.

ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ქაღალდი,დავალაგოთ ფორთოხლის ნაჭრები,მოვაყაროთ შაქარი,ჩავარჭოთ მიხაკის ბუტკოები,გვერდით დავდოთ დარიჩინის ჯოხები და 130 გარადუსზე გამოვაშროთ 2 საათის განმავლობაში.

ლამაზ და გემრიელ ფორთოხლის ჩიფსები ასევე გამოიყენება ნაძვის ხის დეკორაციათაც.

  

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

როგორ გავყინოთ და შევინახოთ ქლიავი ზამთრისათვის -2 განსხვავებული მეთოდი

ინგრედიენტები : ქლიავი მომზადების წესები : შევარჩიოთ მწიფე,მაგრამ მკვრივი ქლიავი. ნაყოფი  გვარეცხოთ გამდინარე წყალში, შემდეგ დავალაგოთ სუფთა ჩაის ტილოზე ან ქაღალდის ხელსახოცზე და ისე შევამშრალოთ. 

ცოცხლად შენახული შინდი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრდიენტები : 2 კგ. მწიფე შინდი შაქარი 2-ჯერ მეტი მომზადების წესები : მწიფე შინდი ფრთხილად გავრეცხოთ და დავწრიტოთ. კარგად მშრალი შინდი რკინის საცერზე ან თუშფალანგზე

მსხლის ჯემი

ინგრედიენტები : 1 კგ. მკვრივი და  პატარა ზომის მსხალი 500 გრ.შაქარი 1 შაქრიანი ვანილი ან 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი მომზადების წესები : მსხალი გავთალოთ,გული

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here