ინგრედიენტები :
ფქვილი
კარაქი
შაქარი
მომზადების წესები :
ყველა ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.ინგრედიენტები შაქარი,კარაქი და ფქვილი უნდა შევურიოთ შემდეგ თანაფარდობით – 1:1:2.
ზოგიერთი დიასახლისი აღნიშნულ ინგრედიენტებს უმატებს ერთ კვერცხის გულს.
მიღებული საკონდიტრო ნამცეცები ფუნთუშებს,პეროგებს და ასე შემდეგ მოვაყაროთ უშუალოდ ცხობის წინ.
თუ შტრეიზელის ნამცეცები ძალიან წვრილია,მაშინ დავუმატოთ კარაქი,ხოლო თუ საერთოდ არ გამოგვივიდა,მაშინ შევურიოთ ფქვილი.
შტრეიზელი შეგვიძლია მოვამზადოთ წინასწარ და შევინაყოთ საყინულეში.
შტრეიზელს შეგვიძლია ასევე დავუმატოთ დარიჩინი,ვანილი,ცედრა,კაკაო,ნიგოზი და მივიღებთ სხვადასხვა გემოს საკონდიტრო ნამცეცებს.
0