7d73847ca6f351be92936e765e1e526a_xl
5/5

საკონდიტრო ნამცეცები” კროშკა შტრეიზელი”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

ფქვილი

კარაქი

შაქარი

 

მომზადების წესები :

ყველა ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.ინგრედიენტები შაქარი,კარაქი და ფქვილი უნდა შევურიოთ შემდეგ თანაფარდობით – 1:1:2.

ზოგიერთი დიასახლისი აღნიშნულ ინგრედიენტებს უმატებს ერთ  კვერცხის გულს.

მიღებული საკონდიტრო ნამცეცები ფუნთუშებს,პეროგებს და ასე შემდეგ მოვაყაროთ უშუალოდ ცხობის წინ.

თუ შტრეიზელის ნამცეცები ძალიან წვრილია,მაშინ დავუმატოთ კარაქი,ხოლო თუ საერთოდ არ გამოგვივიდა,მაშინ შევურიოთ ფქვილი.

შტრეიზელი შეგვიძლია მოვამზადოთ წინასწარ და შევინაყოთ საყინულეში.

შტრეიზელს შეგვიძლია ასევე დავუმატოთ დარიჩინი,ვანილი,ცედრა,კაკაო,ნიგოზი და მივიღებთ სხვადასხვა გემოს საკონდიტრო ნამცეცებს.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here