7d73847ca6f351be92936e765e1e526a_xl
5/5

საკონდიტრო ნამცეცები” კროშკა შტრეიზელი”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

ფქვილი

კარაქი

შაქარი

 

მომზადების წესები :

ყველა ინგრედიენტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.ინგრედიენტები შაქარი,კარაქი და ფქვილი უნდა შევურიოთ შემდეგ თანაფარდობით – 1:1:2.

ზოგიერთი დიასახლისი აღნიშნულ ინგრედიენტებს უმატებს ერთ  კვერცხის გულს.

მიღებული საკონდიტრო ნამცეცები ფუნთუშებს,პეროგებს და ასე შემდეგ მოვაყაროთ უშუალოდ ცხობის წინ.

თუ შტრეიზელის ნამცეცები ძალიან წვრილია,მაშინ დავუმატოთ კარაქი,ხოლო თუ საერთოდ არ გამოგვივიდა,მაშინ შევურიოთ ფქვილი.

შტრეიზელი შეგვიძლია მოვამზადოთ წინასწარ და შევინაყოთ საყინულეში.

შტრეიზელს შეგვიძლია ასევე დავუმატოთ დარიჩინი,ვანილი,ცედრა,კაკაო,ნიგოზი და მივიღებთ სხვადასხვა გემოს საკონდიტრო ნამცეცებს.

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

მსხლისა და ტყემლის ჯემი

ინგრედიენტები : 2 კგ.მსხალი 2 კგ.წითელი ტყემალი ( ტკბილი) 2-2,5 კგ.შაქარი. მომზადების წესები : ხილი გავრეცხოთ. მსახალი დავჭრათ. მსახლი და ტყემალი ჩავყაროთ ქვაბში,დავასხათ წყალი,ისე რომ

მთელ – მთელი მსხლის მურაბა

ინგრედიენტები : 3 კგ. სამურაბე  ან პანტა მსხალი 3 ლიტრი წყალი 3 კგ. შაქარი 1  პატარა კონა პიტნა 1.5 ჩ.კოვზი ლიმონმჟავა მომზადების წესები : მსხალი

ბუღლამა – კახური სამზარეულო

ინგრედიენტები : 200 გრ.ცხვრის ხორცი 350 გრ.ხახვი 200 გრ.ალუჩა 2 კბილი ნიორი 70 გრ.ქინძი 40 გრ.პიტნა 50 გრ.კამა შავი პილპილი 1 ჩ.კოვზი მარილი გემოვნებით მომზადების

ხაჭაპურის ცომი მინერალურ წყალზე

ინგრედიენტები ( პირველი ვერსია) : 200 გრ.მაწონი 25-50 მლ. (მინერალური წყალი) ნახევარი ჩაის კოვზი ძმრით 300  – 400 გრ. ფქვილი მარილი ინგრედიენტები შიგთავსისათვის: 2 კვერცხი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here