ინგრედიენტები :
100 გრ.ფქვილი
100 გრ.კაკაო
4 კვერცხი
1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი
200 გრ.შაქარი
200 გრ.კარაქი
მომზადების წესები :
ყველა ინგრედიენი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.
ფქვილში შევურიოთ კაკაო და გამაფხვიერებელი.
კვერცხები ავთქვიფოთ შაქართან ერთად,შევათქვიფოთ ჯერ კარაქი და შემდეგ მშრალი ინგრედიენტები.
ფორმას წავუსვათ ცხიმი,მოვაყაროთ ფქვილი,გადავიტანოთ ცომი,სურვილისამებრ მოვაყაროთ საკონდიტრო ნამცეცები” შტრეიზელი” ( რეცეპრი წაიკითხეთ) და გამოვაცხოთ 175 გრადუსზე 45-50 წუთი.
0