Depositphotos_70431583_m-2015
5/5

ჟულიენი ბოსტნეულით – ფრანგული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

100 გრ.სტაფილო

150 გრ. ქამა სოკო

60 გრ ყველი გაუდა

150 გრ ხახვი

30 მლ.ზეითუნის ზეთი

30 გრ. კარაქი

50 მლ.თეთრი მშრალი ღვინო

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესები :

სოკო და ბოსტნეული დავჭრათ.

ხახვი და სტაფილო ერთად მოვშუშოთ ზეთში და  კარაქში.

მოშუშულ ბოსტეულს ვუმატებთ სოკოს და კიდევ 5 წუთი ვშუშავთ.

მოშუშულ მასას დავასხათ ღვინო ,კიდევ 5 წუთი ვშუშავთ და შემდეგ ქაღალდის ხელსახოცზე გადავიტანოთ.როგორც კი ქაღალდის ხელსახოცი გაიჟღინთება ზედმეტი ცხიმით, ჩავყაროთ თასში,მოვასხათ სოუსი ბეშამელი “,გადავანაწილოთ თიხის ქოთნებში,მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და 200 გრადუსზე გამოვაცხოთ 15-20 წუთი. ასევე წაიკითხეთ “ჟარკოე “

 

 

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ცხვრის ხორცი კომშით – ქართული სამზარეულო

ინგრედიენტები : 1200 გრ.ცხვრის ხორცი 180 გრ.ხახვი 1 კგ. ტკბილიკომში 1 ს.კოვზი შაქარი,გვჭირდება თუ კომში ტკბილი არ არის. 1/2 ჩ.კოვზი დარიჩინი 1 ს.კოვზი ერბო მარილი

დიეტური ქატოს კექსები

როდესაც დიეტაზე ხარ,გსურს მიირთვა  რაიმე  გემრიელი და ჯანსაღი, მაშინ საშველად დიეტური ქატოს მაფინები მოვა.ცადეთ და მოამზადეთ  დიეტური მაფინები ვაშლით, ქატოთი  და ქიშმიშით! ინგრედიენტები : შვრია

კარტოფილი ჰერცოგულად

ინგრედიენტები : 1 კგ.კარტოფილი 5 კვერცხი( 1 მთელი+ 4კვერცხის გული) 100 გრ.კარაქი 1 ჩ.კოვზი მარილი 1/4ჩ.კოვზი მუსკატის კაკალი მომზადების წესები : კვერცხი და კვერცხის გულები

5 საუკეთესო რეცეპტი კარტოფილის მოსამზადებლად

კარტოფილი გლეხურად ინგრედიენტები : 6 კარტოფილი 250 გრ.ყველი 50 გრ.კარაქი მარილი გემოვნებით მომზადების წესები : კარტოფილი გავრეცხოთ,გავთალოთ ,დავჭრათ 4 ნაწილად და მოვხარშოთ. ნახევრად  მოხარშული კარტოფილებს

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია