9cf31f
5/5

გემრიელი და კნატუნა ხაჭოს ორცხობილები “ბატის ფეხები” – უბრალოდ პირში დნება,საბჭოთა რეცეპტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

500 გრ.ხაჭო

300 გრ.კარაქი

400-500 გრ.ფქვილი

150-გრ.შაქარი

2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი

 

მომზადების წესები :

ფქვილში შევურიოთ გამაფხვიერებელი.

ორთქლის აბაზანაზე გავადნოთ კარაქი და გავაგრილოთ.

ხაჭო გავატაროთ საცერში ან ხელის ბლენდერით დავაბლენდეროთ,შევურიოთ გააზე გამდნარი კარაქი,დავუმატოთ ფქვილი გამაფხვიერებელით და მოვზილოთ ცომი.

ცომი გავაბრტყელოთ 4-5 სმ-ის  სისქეზე , ჭიქით გამოვჭრათ რგოლები.

ცომის რგოლები ამოვსვაროთ ორივე მხრიდან შაქარში და გადავკეცოთ ისე,როგორც სურათზე არის ნაჩვენები.

ხაჭოს ორცხობილები დავალაგოთ ღუმელის ტაფაზე,რომელზეც დაფენილი არის ცხიმიანი ქაღალდი და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 20-25 წუთი.

გემრიელი ორცხობილები მზად არის!

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

დიეტური წიწიბურას და ფარშის კოტლეტები – უკრაინული სამზარეულო

მრავალი წელია ვამზადებ კოტლეტებს ფარშით და წიწიბურათი.ეს ბურღულეული მას  განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს და ფაფუკს ხდის.  ინგრედიენტები : 1 კგ.ქათმის ფილეს ფარში 2 ხახვი 2 კვერცხი

ქათმის კოტლეტები ყაბაყით და ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 1კგ..ფარში 200 გრ.ხაჭო 1 ყაბაყი 2 ს.კოვზი  სიმინდის სახამებელი 2 კბილი ნიორი მარილი გემონებით წიწაკა გემოვნებით მომზადების წესები : ქორფა ყაბაყი გავრეცხოთ ,

ხორცის კოტლეტები ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 300 გრ.ფარში ( ქათამის,საქონლის ხორცი ) 150 გრ.ხაჭო 1 საშუალო ზომის ხახვი 1 კვერცხი მარილი გემოვნებით წიწაკა გემოვნებით . მომზადების წესები : ხაჭო

ფორთოხლის ესენცია

ინგრედიენტები : 0,75 მლ.არაყი 1 ფორთოხალი ( ან ლიმონი) მომზადების წესები : ავიღოთ პატარა ზომის მინის  ბოთლი,რომელსაც თავსახური მჭიდროდ ეჭირება. ბოთლს  გავუკეთოტ სტერილიზაცია. ფორთოხლის ქერქი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here