u-b572a5f21716da84578056749e2bc73c

თხელი,იდიალური და ადვილად მოსამზადებელი პიცის ცომი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

180 მლ.წყალი

380 გრ.ფქვილი

0,75 გრ..მარილი

3 ს.კოვზი ზეთუნის ზეთი

1 ს.კოვზი შაქარი

მომზადების წესები :

თასში მშრალი ინგრედიენტები შევურიოთ,ავაფხვიეროთ, ზეთი მოვასხათ და თბილ წყალში მაგარი ცომი მოვზილოთ.

ცომს ზემოდან ზეთიანი ხელი გადავუსვათ.თასს ტილო გადავაფაროთ და ცომი 15-20 წუთი სითბოში დავაყოვნოთ.

ამოსული ცომი გადავზილოთ და 150 გრამიან გუნდებად დავყოთ.

თუკი მაშინვე არ დაგვჭირდა შევახვიოთ პოლიეთილენის პარკში  და შევინახოთ რამოდენიმე დღით მაცივარში.

მ ცომით შეგიძლიათ გამოაცხოთ პიცა პეპერონი,მარგარიტა,ფუნგი,კაპრიჩიოზა,კვადრო.იგი  მაცივარში 3-4 დღე ინახება.

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

მაკარონი ” პაფლოცკი”

ინგრედიენტები : 300 გრ.მაკარონი 600 გრ.ფარში 1 ხახვი 2 კბილი ნიორი 2 ს.კოვზი ზეთი 2 ს.კოვზი ტომატ-პასტა სურვილის მიხედვით მარილი გემოვნებით   მომზადების წესები :

კატლეტები ბეკონში

ინგრედიენტები : 500 გრ შერეული ფარში (საქონელი და ღორი) 100  გრ.ბატონი 30 მლ.ნაღები წყალი 1 თავი ხახვი 1 კვერცხი მარილი,წიწაკა გემოვნებით   მომზადების წესები : ბატონ

კატლეტები. 3 განსხვავებული რეცეპტი

ინგრედიენტები : 500 გრ შერეული ფარში ( საქონელი და ღორი) 100  გრ.ბატონი 30 მლ.ნაღები წყალი 1 თავი ხახვი 1 კვერცხი მარილი,წიწაკა გემოვნებით საფანელი ან ფქვილი მომზადების

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია