Italian omelette with spinach, cheddar cheese and mushrooms in a pan close-up on the table. Horizontal view from above

ფრიტატა სოკოთი – იტალიური სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

4 კვერცხი

300 გრ. ქამა სოკო

1 ხახვი

1 ს.კოვზი გახეხილი პარმეზანი

ზეთი

მარილი გემოვნებით

წიწაკა გემოვნებით

მწვანილი გემოვნებით

თუ არ იცით რა უნდა გააკეთოთ საუზმეზე, გთავაზობთ ფრიტატას რეცეპტს. სოკოთი მომზადებული  იტალიური ომლეტი არის  გემრიელი და მსუყე, უფრო მეტიც, იგი მზადდება მარტივად,  რაც მთავარია – სწრაფად!

მომზადების წესები :

სოკო  და ხახვი დავჭრათ წვრილად.

ზეთში ერთად მოვშუშოთ სოკო და ხახვი,ვუმატებთ მარილს და წიწაკას გემოვნებით.

კვერცხები ავთქვიფოთ,შევურიოთ გახეხილი პარმეზანი,დავასხათ ხახვთან ერთად მოშუშულ სოკოს და შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთი გამოსაცხობად.

ცხელ კერძს მოვაყაროთ მწვანილი, გახეხილი ყველი და დავჭრათ ულუფებად

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

მაკარონი ” პაფლოცკი”

ინგრედიენტები : 300 გრ.მაკარონი 600 გრ.ფარში 1 ხახვი 2 კბილი ნიორი 2 ს.კოვზი ზეთი 2 ს.კოვზი ტომატ-პასტა სურვილის მიხედვით მარილი გემოვნებით   მომზადების წესები :

კატლეტები ბეკონში

ინგრედიენტები : 500 გრ შერეული ფარში (საქონელი და ღორი) 100  გრ.ბატონი 30 მლ.ნაღები წყალი 1 თავი ხახვი 1 კვერცხი მარილი,წიწაკა გემოვნებით   მომზადების წესები : ბატონ

კატლეტები. 3 განსხვავებული რეცეპტი

ინგრედიენტები : 500 გრ შერეული ფარში ( საქონელი და ღორი) 100  გრ.ბატონი 30 მლ.ნაღები წყალი 1 თავი ხახვი 1 კვერცხი მარილი,წიწაკა გემოვნებით საფანელი ან ფქვილი მომზადების

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია