000029_F67D79ECCB1EC57343257FAA00497CAC_662132
5/5

ბროწეულის წვენის მარინადი მწვადისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

2 კგ.ღორის სამწვადე ხორცის ნაჭრები

700 მლ.ბროწეულის წვენი

5 თეთრი ხახვი

2 ს.კოვზი ზეთი

30 გ.ხმელი სუნელები ან როზმარინი

ქინძის მარცვლები

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

სამწვადე ნაჭრებს (საშუალოდ დაჭრილი) დავაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი,მოვაყაროთ მარილი,  წიწაკა, დავასხათ ბროწეულის წვენი და მოვახათ ზეთი,დავაფაროთ თეფში,დავადოთ სიმძიმე . ხორცი ბოლომდე უნდა დაიფაროწ წვენში, გადავაფაროთ პლასტიკი და გავაჩეროთ 1 დღე მაცივარში დასამარინადებლად.ხორცი ავაგოთ შამგურზე და შევწვათ  ნაკვერჩხალში.

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყაბაყის ბლინები

ინგრედიენტები : 2 ყაბაყი 2 კვერცხი 1 ჭიქა რძე ( ჭიქა 200 მლ.) 1 ჭიქა ფქვილი 0,5 ჩ.კოვზი მარილი შავი პილპილი გემოვნებით 2 ს.კოვზი ზეთი

კულიჩი ( პასკა) – უკრაინული სამზარეულო

აღდგომის სუფრის მთავარი გმირი არის შესანიშნავი, სურნელოვანი, ლამაზი და  გემრიელი სააღდგომო კულიჩი ! რეცეპტის ავტორია შეფ – მზარეული,კონდიტერი ელიზაბეტ გლინსკაია,რომელიც გვასწავლის კულიჩის( პასკა) მომზადებას ფრანგული ბრიოშის

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here