274296_5b741e3940d1a5b741e3940d54
5/5

მოსკოვური სალათი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

400 გრ.შებოლილი ძეხვი

4 კვერცხი

2 სტაფილო

200 გრ. ბარდა

6 კარტოფილი

6-7  მჟავე კიტრი

200 გრ.მაიონეზი

1 მწვანე ვაშლი

100 გრ.დატეხილი ნიგოზი სურვილისამებრ

მწვანე ხახვი სურვილისამებრ

მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

კარტოფილი,კვერცხი,სტაფილო მოვხარშოთ და კუბებად დავჭრათ.

შებოლილი ძეხვი კუბებად დავჭრათ.

მწვანი დავჭრათ წვრილად.

მწვანე ვაშლი გავხეხოთ.

თასში ინგრედიენტები ერთმანეთში შევურიოთ,მოვაყაროთ მარილი გემოვნებით და დავუმატოთ მაიონეზი.უგემრიელესი სალათი მზად არის!

რჩევა:ზოგიერთი დიასახლისი უმატებს მოშუშულ ქამა სოკოს და უცხო სუნელს.გემოს გასამძაფრებლად,  1ერთი კბილი ნიორი ჩაახეხეთ.

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბადრიჯნის კონსერვი პომიდვრით “დედამთილის ენა” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები 6 ლიტრისათვის : 4 კგ.ბადრიჯანი 1 კგ.პამიდორი 1 კგ.წითელი ბულგარული 100 გრ. ნიორი 4 წითელი  წიწაკა 1160 მლ.9% ძმარი 240 მლ.ზეთი 240 გრ.შაქარი 2

ბარიჯნის კუჭმაჭის კონსერვი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 5 კგ. ბადრიჯანი 1 კგ.ბულგარული 750 გრ. წითელი ხახვი 2 თავი   ნიორი ნახევარი არყის ჭიქა ხმელი ქინძი 500  მლ.ზეთი 250 მლ.9% ძმარი ნახევარი არყის

ბადრიჯნისა და სოკოს კუჭმაჭი – ქართული სამარხვო კერძი

ინგრედიენტები: 4 ბადრიჯანი 1 წითელი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 პატარა ზომის წითელი ბულგარული ( შეგვიძლია არც დავუმატოთ) 1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 100  მლ.ზეთი 0,5

საქონლის ენისა და სოკოს კუჭმაჭი. ელარჯის ჩხირები

ინგრედიენტები 4 ულუფისათვის : 800 გრ.საქონლის ენა 250 გრ.ხის სოკო 100 გრ.ხახვი 50 გრ.პამიდორი 5 გრ.აჯიკა 25 გრ.ქინძი მარილი გემოვნებით მომზადების წესები : მოხარშული ენა

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here