მასტერ კლასები

ლეღვის ჩირი

ინგრედიენტები: 2 კგ.ლეღვი 2 ჭიქა წყალი 1 ჭიქა შაქარი.   მომზადების წესები: მწიფე ლეღვებს  მოვაშოროთ ყუნწები ჩავაწყოთ წყალში და გავეცხოთ,შემდეგ

მეტის ნახვა »

პამიდვრის მარინადი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 2 კგ.პამიდორი ერთლიტრიან ქილაში ორი კბილი ნიორი ერთლიტრიან ქილაში 2 ჩ.კოვზი მარილი ერთლიტრიან  ქილაში 1 ჩ.კოვზი შაქარი ერთლიტრიან ქილაში

მეტის ნახვა »

ლეღვის ჯემი

ინგრედიენტები: 4 კგ ლეღვი 2 კგ.შაქარი 1 ლიმონი 100 მლ.წყალი ( შეგვიძლია არ დავუმატოთ) 1 დარიჩინის ჯოხი (სურვილისამებრ)   მომზადების

მეტის ნახვა »

ქარვისფერი ლეღვის მურაბა საკუთარ წვენში

2 კგ.ლეღვი 1,600 გრ.შაქარი 6 ცალი მიხაკის ბუტკო ( სურვილისამებრ) 2 ნაჭერი  ლიმონი   მომზადების წესები: გარეცხილი ლეღვი დავჩხვლიტოთ, დავაწყოთ 

მეტის ნახვა »

ლეღვის მურაბა დარიჩინისა და მუსკატის კაკლის არომატით

2 კგ.ლეღვი 1,600 გრ.შაქარი 2 დარიჩინის ჯოხი 4 მწიკვი მუსკატის კაკალი   მომზადების წესები: გარეცხილი ლეღვი დავჩხვლიტოთ, დავაწყოთ დასაწრეტად თუშფალანგზე,ჩავაწყოთ

მეტის ნახვა »

პომიდვრის ღვეზელი ბომბები – ინდური სამზარეულო

ინგრედიენტები: 500გრ.პამიდორი ჩერი 200 გრ.ხაჭო 200 მლ.მინერალური წყალი 1 კვერცხი 3 გრ.ქარი( ინდური სუნელი) 5-5 ღერი ქინძი,ოხრახურში 15 გე.მარილი 185

მეტის ნახვა »

ჯემი “შავი ქლიავი შოკოლადში”

ინგრედიენტები: 1 კგ.დაკურკული ქლიავი 500 გრ.შაქარი 200 გრ.შოკოლადის ფილა 1 ს.კოვზი კონიაკი 0,3 ჩ.კოვზი ჯანჯაფილი   კურკაგამოცლილი ,გარეცხილი ქლიავი დავაბლენდეროთ,დავაყაროთ

მეტის ნახვა »
error: შიგთავსი დაცულია