მასტერ კლასები

ფრანგული ბაგეტი

წაიკითხეთ,თუ როგორ უნდა გამოვაცხოთ ფრანგული პური სახლის პირობებში. ინგრედიენტები: 350 მლ. წყალი 500 გრ. ფქვილი 6 გრ. საფუარი 0,5 ჩაის

მეტის ნახვა »

პიტა- აღმოსავლეთური პური

თუ თქვენ ეძებთ ქუჩის შაურმის ან ჰოთ-დოგის ალტერნატივას, სცადეთ პიტა, რომელიც შეგიძლიათ მიირთვათ ნებისმიერი გულსართით.  პიტა ბრტყელი პურია. მას  იყენებენ

მეტის ნახვა »

წიწაკის ქარვისფერი მწნილი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები : 5 კილო სამწნილე წიწაკა 3 სუფრის კოვზი თავდადგმული მარილი 2 ლიტრიანი ქილიასათვის 4 სიმინდის ფუჩეჩი 2 ლიტრიანი ქილისათვის.

მეტის ნახვა »

შინ გამომცხვარი ოთხკუთხა , ” კირპიჩი ” პურის მომზადების ტექნოლოგია – საბჭოთა რეცეპტი

ინგრედიენტები : 200 გრ.პირველი ხარისხის ფქვილი 200 გრ.უმაღლესი ხარისხის ფქვილი 260 მლ.წყალი 1 სუფრის კოვზი ზეთი 1 ჩაი კოვზი საფუარი

მეტის ნახვა »

როგორ მოვამზადოთ და გავყინოთ მწვანე ლობიო ზამთრისათვის

1. მომზადებამდე  მოვაცილოთ ლობიოს ბოლოები. მისი წყალში ჩაყრა შეგვიძლიათ რამდენიმე საათის განმავლობაში. 2.წყალი, რომელშიც ლობიო მოიხარშება, უნდა მივიყვანოთ ადუღებამდე. მომზადებამდე

მეტის ნახვა »

ბულგარული წიწაკა ბრინჯით “ტურისტის სადილი” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები : 1,5 კგ.პომიდორი 350 გრ.სტაფილო 350 გრ.ხახვი 3 ცალი ბულგარული 3 კბილი ნიორი 0,5 ჭიქა ბრინჯი 2 სუფრის კოვზი

მეტის ნახვა »

ბულგარული წიწაკისა და პომიდვრის ლეჩო -მოვემზადოთ ზამთრისათვიოს საბჭოთა რეცეპტი

დღეს გთავაზობთ ბევრისათვის საყვარელ  ლეჩოს  საბჭოთა რეცეპტს. ამ რეცეპტით მომზადებული ბულგარული წიწაკა პომიდორში შეგვიძლია,მივირთვათ დამოუკიდებელი კერძად და ასევე გამოვიყენოთ ბორშის

მეტის ნახვა »

როგორ გავყინოთ და შევინახოთ ქლიავი ზამთრისათვის -2 განსხვავებული მეთოდი

ინგრედიენტები : ქლიავი მომზადების წესები : შევარჩიოთ მწიფე,მაგრამ მკვრივი ქლიავი. ნაყოფი  გვარეცხოთ გამდინარე წყალში, შემდეგ დავალაგოთ სუფთა ჩაის ტილოზე ან

მეტის ნახვა »

ცოცხლად შენახული შინდი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრდიენტები : 2 კგ. მწიფე შინდი შაქარი 2-ჯერ მეტი მომზადების წესები : მწიფე შინდი ფრთხილად გავრეცხოთ და დავწრიტოთ. კარგად მშრალი

მეტის ნახვა »

მსხლის ჯემი

ინგრედიენტები : 1 კგ. მკვრივი და  პატარა ზომის მსხალი 500 გრ.შაქარი 1 შაქრიანი ვანილი ან 2 სუფრის კოვზი ლიმონის წვენი

მეტის ნახვა »
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here