მასტერ კლასები

პოპულარული,გემრიელი სალათი მიმოზა – მხიარული თაგვები

ინგრედიენტები : 2 მსხვილი სტაფილო 4 კარტოფილი 5-6 კვერცხი ნახევარი თავი ხახვი 1 ორაგულის  ან სარდინის კონსერვი 1  პატარა  მაიონეზი

მეტის ნახვა »

თხილიანი აჯიკა -გურული სამზარეულო

ინგრედიენტები; 200 გრ.მწარე მწვანე წიწაკა 50 გრ.მწვანე ბულგარული 15 გრ.ნიორი 200 გრ.მაცვლოვანი ქინძი 500 გრ.გარჩეული წიწაკა 20 მლ.ძმარი გადადუღებული წყალი

მეტის ნახვა »

ფილოს ცომი

ფილო სიფრიფანა ცომის ფირფიტებია.მას  ხშირად იყენებენ აღმოსავლეთ,ბერძნულ,თურქულ და ლიბანურ სამზარეულოში სხვა და სხვა დესერტების,ღვეზელების მოსამზადებლად. ინგრედიენტები: 400 გრ.ფქვილი 1 გრ.

მეტის ნახვა »

შემწვარი ხინკალი -თანამედროვე ქართული სამზარეულო

ინგრედიენტები: მოხარშული ხინკლები კარაქი შესაწვავად   მომზადების წესები: მოხარშული ხინკლები შევამშრალოთ და შევწვათ ზეთში ან კარაქში ტაფაზე ყველა მხრიდან ოქროსფერის

მეტის ნახვა »

საშობაო ფრაგული რულეტი – შოკოლადის მორი

ინგრედიენტები: ბისკვიტი; 120 გ – ფქვილი 5 კვერცხი 100 გრ.შაქარი 1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი ინგრედიენტები კრემისათვის: 3 ფორთოხალი 200 გრ.კარაქი 2

მეტის ნახვა »

ნაჩოსის ჩიფსები და სოუსი კესო- მექსიკური სამზარეულო

ინგრედიენტები ცომისათვის: 400 გრ.სიმინდის ფქვილი  ან სიმინდის ფქვილში შეურიეთ პურის ფქვილი 200 გრ.სიმინდის და 200 გრ პურის ფქვილი 250 -300

მეტის ნახვა »

ვაშლის ჩიფსი

ინგრედიენტები: 3 ვაშლი ( ანტონოვკა) 150 გრ.შაქარი 250 მლ.წყალი მწიკვი ლიმონმჟავა მომზადების წესები: ქვაბში ჩავასხათ წყალი,ჩავყაროთ ლიმონმჟავა და შაქარი.მოვადუღოთ სიროფი.

მეტის ნახვა »
error: შიგთავსი დაცულია