მასტერ კლასები

კულიჩი ( პასკა) – უკრაინული სამზარეულო

აღდგომის სუფრის მთავარი გმირი არის შესანიშნავი, სურნელოვანი, ლამაზი და  გემრიელი სააღდგომო კულიჩი ! რეცეპტის ავტორია შეფ – მზარეული,კონდიტერი ელიზაბეტ გლინსკაია,რომელიც გვასწავლის

მეტის ნახვა »

უგემრიელესი ხაჭოს ფუმფულა პასკა ღუმელში გამომცხვარი

თუ თქვენ ხაჭოს მოყვარული ხართ,მაშინ ჩაიწერეთ და დაიმახსოვრეთ ეს რეცეპტი! ხაჭოს კულიჩი,ღუმელში გამომცხვარი,წარმოუდგენლად გემრიელია. ინგრედიენტები : 500 გრ.ხაჭო 100 გრ.კარაქი

მეტის ნახვა »

ვაზის ფოთლებში შეხვეული ტოლმა ტყემლით ან ალუჩით – ქართული სამზარეულო

ინგრედიენტები : 1 კგ საქონლის ხორცი 300 გრ.ღორის ხორცი 120 გრ.ბრინჯი 5-6 თავი ხახვი (საშუალო ზომის) 1 კონა ქინძი რამოდენიმე

მეტის ნახვა »

როგორ შევწვათ კარტოფილი გემრიელად და სწორად

ინგრედიენტები : 1 კგ.კარტოფილი 50 მლ.ზეთი 20 გრ.კარაქი მომზადების წესები : 1. შესაწვავად შეარჩიეთ ვარდისფერი კარტოფილი,ყველაზე ნაკლებ სახამებელს შეიცავს. 2.

მეტის ნახვა »

როგორ მოვამზადოთ ხრაშუნა კარტოფილის ფრი სახლის პირობებში

ინგრედიენტები : 1 კგ. თეთრი კარტოფილი 1 ლიტრა წყალი 2 ჩ.კოვზი შაქარი 1 ჩ.კოვზი მარილი ზეთი მომზადების წესები: ფრის მოსამზადებლად

მეტის ნახვა »

სამარხვო ყაბაყის კატლეტები

ყაბაყი – ვიტამინებისა და სხვადსხვა ნივთიერებიების მდიდარი შემცველობის წყალობით შეუცვლელი პროდუქტია მრავალ დაავადებასთან ბრძოლაში.ყაბაყი C ვიტამინს ბევრად მეტს შეიცავს ვიდრე

მეტის ნახვა »

ყაბაყის კატლეტები ფარშით ბავშვებისათვის

ქათმის კატლეტები ყაბაყით ყოველთვის ფაფუკი და ნაზი გამოდის, თუ კვერცხის ნაცვლად კატლეტს დავუმატებთ გახეხილ ყაბაყს. ინგრედიენტები : 300-400 გრ.ქათმის ფილეს 

მეტის ნახვა »

ლაიფჰაკი : როგორ მოვხარშოთ კარტოფილი სწორად და სწრაფად

ლაიფხაკი დაგვეხმარება შევამციროთ კარტოფილის ხარშვის დრო და გავაძლიეროთ მისი არომატი. როგორ მოვხარშოთ კარტოფილი”მუნდირით” კარტოფილის ერთნაირი ზომის ბოლქვები გავრეცხოთ,უხესი ჯაგრისით მოვაშოროთ

მეტის ნახვა »
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here