
ყველაზე არომატული ციტრუსების მარმელადი
ციტრუსების მარმელადის მომზადება სახლის პირობებში ძალიან მარტივია.ეს რეცეპტი განსაკუთრებით არაფროვანებს იმათ, ვითაც მოტკბო-მომჟავო გემოს დესერტები უყვართ.. ინგრედიენტები : 1 ჭიქა
ციტრუსების მარმელადის მომზადება სახლის პირობებში ძალიან მარტივია.ეს რეცეპტი განსაკუთრებით არაფროვანებს იმათ, ვითაც მოტკბო-მომჟავო გემოს დესერტები უყვართ.. ინგრედიენტები : 1 ჭიქა
იცოდით, რომ გემრიელი დესერტის რახათ-ლუხუმის მომზადება შეგიძლიათ მხოლოდ სამი ინგრედიენტისაგან: შაქრი, სახამებლი და წყლისგან? მე გასწავლით დღეს, თუ როგორ უნდა
ინგრედიენტები : 1 ჭიქა წიწიბურა 2 ჭიქა წყალი მარილი ზეთი მომზადების წესები : წიწიბურა გავაჩიოთ,შავი ნაწილაკები ამოვიღოთ . გავრეცხოთ იმავე
ინგრედიენტები : 1 გოგრა 100 გრ.ქლიავის ჩირი 70 გრ.ნიგოზი 50 გრ.გარგრის ჩირი 30 გრ.შაქარი 30 გრ.კარაქი მწიკვი დარიჩინი მომზადების წესები
ინგრედიენტები : 2 კგ.გოგრა 300 მლ.წყალი 2 სუფრის კოვზი შაქარი ან გემოვნებით მომზადების წესები : გოგრა დავჭრათ სამკუთხედ ნაჭრებად. ქვაბში
ინგრედიენტები : 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.მარგარინი 100 გრ.შაქრის პუდრა 4 კვერცხის გული 1 -2 ს.კოვზი ცივი წყალი მომზადების წესები ;
ინგრედიენტები: 500გრ.თეთრი ნიგოზი 300 მლ.ღია ფერის თაფლი 40 გრ.შაქრის პუდრა მომზადების წესები ; ღუმელი გავახუროთ და შემდეგ ცეცხლი გამოვრთოთ. თუნუქის
ინგრედიენტები : 400 გრ.ქათმის ფილე 4 კვერცხი 4 კარტოფილი 2 მდნარი ყველი 2 ხახვი მაიონეზი გადაფორმებლად: პომიდვრები,კვერცხები,ზეთის ხილი და მწვანე
ინგრედიენტები ნუშის ბისკვიტისათვის : 125 გრ.ფქვილი 100 გრ.ნუშის ფქვილი 6 კვერცხი 1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი 1 ჭიქა შაქრის პუდრა ( თუ
ინგრედიენტები : 150 გრ.შაქარი 4 ს.კოვზი წყალი ლიმონმჟავა დანის წვერით მომზადების წესები : სქელძირიან ალუმინის ქვაბში ჩავყაროთ შაქარი, ცენტრში დავასხათ
ინგრედიენტები : 400 გრ.ქათმის ფილე 4 კვერცხი 4 კარტოფილი 2 მდნარი ყველი 2 ხახვი მაიონეზი გადაფორმებლად: პომიდვრები,კვერცხები,ზეთის ხილი და მწვანე
ინგრედიენტები : 500 გრ. საქონლის ან ცხვრის ხორცი 500 გრ.ბრინჯი 150 გრ.ცხიმი ან 120 მლ.ზეთი 1 თავი ნიორი 1 სტაფილო
ინგრედიენტები : 100 გრ. კვერცხი 150 გრ. იოგურტი ან კეფირი 170 გრ. შაქარი 70 გრ. ნაღების კარაქი 3 გრ. გამაფხვიერებელი
ინგრედიენტები : 180 გრ.კვერცხის ცილა 180 გრ.შაქარი 180 გრ.შაქრის პუდრა ქოქოსის ფანტელები კულინარიული საღებავი მომზადების წესები : თასში კვერცხის ცილას
ინგრედიენტები : 190 გრ.ფქვილი 50 გრ.კარაქი 1 კვერცხი 80 გრ.შაქარი 40 გრ.თაფლი 0,5 ჩაის კოვზი სოდა მწიკვი მარილი კრემისათვის; 300
ინგრედიენტები ( 15 ცალისთვის) : 0,5 ჭიქა შაქრის პუდრა 2 ჩ.კ. ვანილის ექსტრაქტი 0,5 ჭიქა რძე 50 გრ კარაქი 2
ინგრედიენტები ; კომში – 8 ცალი ცხვარი – 600 გრ ან ქათმის და საქონლის ხორცი, 2;1 პროპორციით ხახვი – 1
ინგრედიენტები ; კომში – 8 ცალი. ცხვარი – 600 გრ ხახვი – 2 თავი დუმა – 100 გ წყალი ძირა
ინგრედიენტები : ოპარა : 175 გრ.ფქვილი 275 გრ.წყალი ან შრატი 3 გრ.მშრალი საფუარი ცომი : ოპარა 300 გრ.ფქვილი 25 გრ.ცეხვილი
ინგრედიენტები : ფქვილი 500 კგ საფუარი 5 გრ წყალი 250 მლ ცოტა მარილი შიგთავსისათვის: 400 გრ.სვანური სულგუნი 250 გრ.იმერული ყველი
ინგრედიენტები : 2 კგ ფქვილი 20 გრ.საფუარი 1 ლ.თბილი წყალი 30-40 გ.მარილი მომზადების წესები : დიდ თასში ჩავყაროთ 2 კგ.ფქვილი,შუაში
Livemaster.ge © ყველა უფლება დაცულია