
ტორტილია – ესპანური სამზარეულო
ინგრედიენტები: 400 გრ.კარტოფილი 6 კვერცხი 1 კბილი ნიორი 2 წითელი ბულგარული 60 მლ.ზეთი 10 გრ.კარაქი 4 გრ.მარილი 2 გრ.შავი დაფქული წიწაკა მწვანილი სურვილისამებრ მომზადების წესები:
ინგრედიენტები: 400 გრ.კარტოფილი 6 კვერცხი 1 კბილი ნიორი 2 წითელი ბულგარული 60 მლ.ზეთი 10 გრ.კარაქი 4 გრ.მარილი 2 გრ.შავი დაფქული წიწაკა მწვანილი სურვილისამებრ მომზადების წესები:
ინგრედიენტები: 4 საშუალო ზომის კარტოფილი 100 გრ. ნაღების კარაქი კუბებად დაჭრილი 1 ჭიქა( 225 გრ.)არაჟანი 115 გრ.ყველი ჩედარი 4 ფირფიტა ბეკონი 3-4 მწვანე ხახვი მარილი,წიწაკა
ინგრედიენტები: 1,5 კგ ყვითელი კარტოფილი 150 გრ.კარაქი 3 კვერცხი 150 გრ.ლორი 200 გრ.მოცარელა ან სულგუნი 200 გრ.შებოლილი ყველი ზეთი ფორმის ზედაპირზე და ფსკერზე წასასმელად საფანელი
ინგრედიენტები: 1 კგ.კარტოფილი 200 გრ.საქონლის ხორცი 3 კვერცხი 100 გრ.ბატონი 100 გრ.ხახვი 180 გრ.ფქვილი 100 გრ.მაგარი ყველი 10 გრ.მარილი 8 გრ.კურკუმა 5 გრ.პაპრიკა 2 გრ.შავი
ინგრედიენტები: 1 კგ.კარტოფილი 1 კვერცხი 250 გრ.ქათმის ფილე 200 გრ. ქამა სოკო 15 გრ. ხმელი სოკო 250 მლ. რძე 100 გრ. სახამებელი 140 გრ. ხახვი
ინგრედიენტები: 1.კგ.კარტოფილი 100-150 გრ.მაგარი ყველი 2 – 3 კვერცხი 100 გრ.საფანელი 3-4 ს.კოვზი ფქვილი ზეთი შესაწვავად შავი დაფქული წიწაკ და მარილი გემოვნებით სუნელებლები გემოვნებით მომზადების
ინგრედიენტები: 1 კგ.კარტოფილი 2 კვერცხი 8 გრ.კვლიავი 8 გრ.პაპრიკა 8 გრ.შავი დაფქული წიწაკა 3.გრ.ნივრის ფხვნილი 10 გრ.მარილი 70 გრ.ზეთი 10 გრ.ნაღების კარაქი მომზადების წესები: საშუალო
ინგრედიენტები: 1 კგ.ვარდისფერი კარტოფილი 250 გრ.ბეკონი 1/2 ჩ.კოვზი შავი დაფქული წიწაკა 1/2 ჩ.კოვზი თეთრი დაფქული წიწაკა 2 ჩ.კოვზი მარილი 30 მლ.ზეთი მომზადების წესები: ღუმელი
როდესაც მარწყვის სეზონი მოდის, ჩვენ თვითნასწავლი მზარეულები და დიასახლისები იქვე ვიწყებთ ფიქრს, თუ როგორ მოვამზადოთ მარწყვის მურაბა. გთავაზობთ,მარწყვის მურაბის და ჯემის მომზადების რეცეპტს. ინგრედიენტები მარწყვის
ინგრედიენტები : 1 კგ.ალუბალი 1 კგ შაქარი 150 მლ .წყალი მომზადების წესები : ალუბალი გავრეცხოთ და გადავარჩიოთ. შაქრისაგან და წყლისგან მოვამზადოთ სიროფი. ცხელ სიროფში ჩავყაროთ
Livemaster.ge © ყველა უფლება დაცულია